Absolute Advocaten

Voor het in Huissen gevestigde advocatenkantoor Absolute Advocaten realiseerde Cowpunks de nieuwe website. Cowpunks tekende voor techniek en ontwerp. Het in Den Bosch gevestigde bedrijf Yingo heeft onderzoek gedaan naar de zoekmachine optimalisatie en een zoekwoorden onderzoek.

Absolute Advocaten is een vooruitstrevend en toegankelijk advocatenkantoor voor ondernemers en werknemers. De ervaren advocaten binnen dit advocatenkantoor zijn gespecialiseerd in een aantal specifieke rechtsgebieden:

  • ondernemingsrecht;
  • arbeidsrecht;
  • contractenrecht;
  • aansprakelijkheidsrecht.

www.absoluteadvocaten.nl

Ernst Jolink van Absolute Advocaten over de samenwerking: “De website welke Cowpunks voor ons ontworpen en gebouwd heeft, heeft ons veel nieuwe klanten bezorgd. En dit neemt wekelijks toe! De samenwerking was zeer prettig. De medewerkers zijn allen specialist op hun gebied en werken zeer pragmatisch en snel. Doordat er alleen met specialisten gewerkt wordt, zijn er ook geen onnodige tussenschakels en ingewikkelde communicatiestructuren nodig wat zeer prettig werkt. Het CMS-systeem van Cowpunks is gebruiksvriendelijk waardoor het eenvoudig is om zelf de website bij te houden. Ik kan iedereen Cowpunks aanraden.”

Absolute Advocaten+