Talent&More

Peter-Jan Hendriks vertelde dat hij naast zijn goedlopende bedrijf Traffic&More een 'neven project' wilde starten, Talent&More, omdat hij dat leuk en belangrijk vindt en er graag één dag in de week voor vrij wilt maken. Gaaf toch, als die ambitie hebt en het ook nog weet te realiseren!

Nog benoemenswaardiger werd het toen hij vertelde wat hij wilde gaan doen en waarom. Met Talent&More richt hij zich namelijk op de high potentials binnen de Civiele Techniek, want volgens Peter-Jan:

  • Is er over 5 a 6 jaar een probleem met het aanbod van goed opgeleide mensen.
  • Zitten niet goed opgeleide mensen op de verkeerde plekken.
  • Moet de vraag voor high potentials zijn waar je écht wilt werken vs. waar werk je nu?

Primair doel van de Talent & More blogwebsite in deze fase is het opbouwen van een community van high potentials binnen de Civiele Techniek. Aangezien het bij een blogwebsite om de content draait, het lezen van een artikel (en in dit geval in een later stadium eventueel ook het bekijken van video’s, het beluisteren van podcatst, etc.), is het belangrijk dat er geen afleiding is. Rust dus, geen overbodige poespas. 

Peter-Jan gaat via zijn blog kennis delen. Door het delen van deze kennis gaat hij zijn expert status vergroten en lezers aan zich binden. Hij geeft zijn lezers veel, zoveel dat Peter-Jan zichzelf af en toe af zal vragen of hij dat wel gratis moet delen, ja dus ;-) Door veel te geven zonder er direct iets voor terug te willen geef je vertrouwen. Dit vertrouwen zal zich later uit gaan betalen op het moment dat Peter-Jan zijn community kansen gaat aanbieden die hij simpelweg niet gratis aan kan bieden. 

talentandmore.info

Talent&More+