Webshop

Uw eigen webshop starten is erg gemakkelijk dankzij onze zeer gebruiksvriendelijke online webwinkelmodule. Het beheer is bijzonder eenvoudig en u hoeft geen software te installeren. U kunt zelf snel producten, productgroepen, omschrijvingen en afbeeldingen toevoegen in uw winkel. Technische kennis is niet vereist.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

De webshopmodule van Cowpunks is standaard geoptimaliseerd voor alle zoekmachines. Zoekmachinevriendelijke URL's, headers, descriptions, etc.; het zit allemaal al in het zeer gebruiksvriendelijke Content Management Systeem. Cowpunks biedt zo een praktische en betaalbare totaaloplossing voor uw webshop (en website).

Veilig online betalen

Cowpunks is partner van Sisow en Docdata Payment Systems. Docdata Payments is een innovatieve internationale payment serviceprovider voor bedrijven en organisaties die online verkopen. Dankzij ons partnerschap heeft u ook de beschikking over het systeem voor veilige, snelle en correcte online verwerking van betalingen, van het moment dat uw klant de order plaatst tot het moment dat u de betaling ontvangt en verwerkt in uw financiële administratie..

Als u meer wilt weten neem dan contact met ons op!